Próbálj ki új dolgokat, ne ragadj benne a szürke hétköznapokba!

Pár éve ismerkedtem meg a párommal az egyik barátnőm születésnapján. Egyből éreztem, hogy van ebben a srácban valami különleges. A vonzó külső mellett ott volt még benne az a plusz, tudjátok, az, amit akkor éreztek, amikor szerelembe estek. Hát így volt vele is. Sokat beszélgettünk az életünkről, az elképzeléseinkről, és a hobbijainkról. Nekem az egyik kedvenc hobbim a festészet, imádok tájképeket festeni. Ez a tevékenység teljesen kikapcsol. A párom ugyan ezt a motorozás közben éli át. Őszintén bevallom, én eleinte eléggé féltem a motoroktól, de mostanra teljesen beleszerettem ebbe a tevékenységbe.

Amikor először elmentem vele egy ilyen túrára nagyon izgultam. El sem tudtam képzelni hogyan is zajlik le egy ilyen esemény. Akkor még nem volt semmilyen kellékem ehhez, de szerencsére azóta mindent beszereztem a mostanra kedvencemmé vált üzletemből . Szóval az első alkalommal a párom egyik haverjának a barátnőjétől kaptam például motoros ruhát. Egyáltalán nem az én stílusomnak volt ez megfelelő, de túl sok választásom nem volt. Ráadásul kicsit nagy is volt rám, úgy éreztem magamat benne, mint egy töltött káposzta. Én pedig inkább a divatos testhezálló darabokat szeretem. A túra azonban egy felejthetetlen élmény volt a számomra. Csodálatos helyen, a Kárpátokban motoroztunk. A hegyek teljesen bámulatba ejtettek. Ugyanakkor a motoron való utazás is egy elképesztően jó élmény volt. Nem is tudom szavakba önteni azt az érzést, amit ez a szabadságélmény nyújt.

Miután haza jöttünk elkezdtem én is jobban utána érdeklődni a dolgoknak. A párom nagyon örült a rajongásomnak. Közösen felkerestünk több motorosboltot, ahonnan beszerezhettük a számomra megfelelő felszerelést. Számomra a legkényelmesebb mégis az, ha otthonról intézhetem a dolgaimat, amik közé a vásárlás is tarozik. A korábban már említett üzletet azért is szeretem nagyon, mivel egy helyen minden megtalálható benne, ami számomra igazán fontos. Továbbá kedvemre válogathatok is a különböző termékek közül, mármint ez alatt azt értem, hogy könnyedén megtalálom a saját stílusomhoz illő darabokat. Ettől függetlenül szeretek motorosboltokba járni. Van egy olyan különleges hangulatuk.

Szóval az első motoros élményem óta sikerült beszereznem a szükséges felszerelést, ami elengedhetetlen a biztonságos utazáshoz. Megvettem a testhezálló, divatos motoros ruhámat, ahhoz kesztyűt és persze bukósisakot. Szerintem határozottan jól nézek ki benne.

Minden esetre mindenkit arra szeretnék bíztatni, hogy merjen kipróbálni új dolgokat. Nem biztos, hogy az, amiről úgy gondolod, hogy nem illik hozzád az tényleg úgy is van. Ráadásul, ha a számodra megfelelő öltözékben vagy, akkor teljesen átadhatod magad az élménynek. Élvezd az életet és annak minden apró örömét!