Leértékelés a szezon végén, és leértékelés a biztosítások terén?

Szerinted mi a divat? Biztosan láttál már olyan divatbemutatóról felvételt, ahol olyan ruhákat hordtak a modellek, amik neked nem tetszettek. Az tény, hogy olyat nem lehet alkotni, így olyan ruhát sem lehet tervezni, ami mindenkinek tetszene. A ruhatervezők az emberi test festői, az emberi test és alak a filmvászon. Minden vászon más, van aki vékony, van aki nem, valaki magas, van aki alacsony, ehhez jön az is, hogy ki milyen stílust szeret, mit tart divatosnak.

Ezen kívül az sem mindegy, hogy az adott ruha mennyibe kerül. Ha türelmes és szemfüles az ember, akkor lazán lehetséges egy drágább ruhadarabot egy leértékeléskor megvásárolni, a ruha üzletek többnyire évente kétszer szoktak ilyen nagyobb leárazást tartani, egyet karácsony után, egyet pedig nyáron, mindig az előző szezon megmaradt ruháit szokták ilyenkor kiárusítani, ezt ki ne akarná kihasználni? Ha valamit megvehetsz olcsóbban, olyat, amire úgy érzed szükséged van, akkor nem fogod kihagyni a lehetőséget.

Ugyanez a helyzet a lakásbiztosítás terén. Ha látsz egy lakásbiztosítás akciót online felületen, és pont biztosítást szeretnél kötni, akkor nem fogod csak úgy annyiban hagyni a dolgot, tovább görgetni egy másik oldalra.

Ilyen ez a weblap is, a lakásbiztosítások témájában egy több, mint 15 éves múlttal rendelkező vállalat, amelyik számos biztosítóval kapcsolatban áll, tehát ha “lakásbiztosítás akció online” a jelszavad, akkor bizony itt elég nagy eséllyel fogsz olyan ajánlattal találkozni, amelyik pont jó neked.

A biztosításkötés egy olyan dolog, amit szeret az ember átgondolni és úgy hozni döntést, ezt pedig online módon tudod a leginkább megtenni, mert a kényelmes kanapédon otthon ülve, na ott van lehetőséged átgondolni a dolgokat.

És ha közben kérdéseid merülnek fel, akkor kérhetsz segítséget is, és akkor egy olyan kollégával tudsz beszélni, aki úgy ismeri a biztosítási piacot, mint a tenyerét.

Nem olyan egyszerű, mint egy ruha vásárlásánál, mert a biztosítás elég sok részből álló szerződés. A fizetendő összeg mértéke a lakás típusától, méretétől, állapotától, stb.

És a lehetséges károk, amik előfordulhatnak az otthonod esetében, azokat is meg tudod határozni. Ki lehet egészíteni olyan dolgokkal a szerződést, ami a biztosítónál már egy bevált szerződési formának számít. Tehát ha kertes házban laksz, akkor a melléképületedet is biztosíthatod a főépület mellett, illetve ha úgy adódik, akkor kertibútorokra is kiterjesztheted a lakásbiztosítást.

A lakásbiztosítás akció online lehetőségként azért is praktikus, mert noha előtte utána tudsz bőven nézni annak ,hogy máshol milyen hasonló biztosítások vannak, ám ennek a cégnek pont az a profilja, hogy a számos biztosítási rendszerből kiválasztja neked azt a konstrukciót, ami a leginkább illik hozzád, és amelyik kérésre a legkedvezőbb árral is rendelkezik. Természetesen, ha olcsó biztosítást szeretnél, akkor nagy valószínűséggel nem a legtöbb kártérítési lehetőséget tartalmazó verziót fogod „megvásárolni”, ám ha időben kapcsolsz, akkor egy kedvező ajánlattal nagyon jól járhatsz.

Ám ha már van neked lakásbiztosításod, akkor sincs veszve semmi! Ugyanis simán van lehetőséged évente váltani biztosítót! Tehát ha idővel a korábbi döntésednél jobb ajánlatot találsz, akkor nem kell várnod arra, hogy X év elteljen, hanem egész könnyedén, az év egy meghatározott időszakában jelezned kell a váltási szándékodat, és minden hátráltatás és plusz költség nélkül juthatsz hozzá az olcsóbb biztosításhoz.