Konyhabútor divat

konyhabútor
konyhabútor

Manapság egyre népszerűbbek a divatos konyhabútorok. Mai világunkban a letisztult, egyszerű, mégis modern formák a legkapósabbak. Viszont ha valaki tartani szeretné a lépést a divattal, bizony meg kell fizetnie busásan ezeket az egyszerűnek kinéző darabokat.

A konyhabútorok a leginkább meghatározó elemei a konyháinknak. Színeket nézve, ami divat mostanában az a bézs, barna és az ezüst, de a mattos kivitelben. Legtöbbször ilyeneket láthatunk, ezek viszonylag semleges színek és könnyű hozzájuk rendezni mindent. Kiegészítőknél és inkább ezek a színek dominálnak, annyira leszűkült a piac. Ez a minimalista stílus a világ minden területén érvényesül. Persze, ha egy kis erdei faházunk van, ami nyaralóként vagy telelőként funkcionál, oda inkább választunk egy fehér vagy fa színű, rusztikus darabot, ami beleillik ebbe az idilli környezetbe.

Formájukat tekintve is újultak a konyhabútorok, mivel már szinte minden ház más és más. Régen ugyebár voltak a 10×10-es házak, ugyanolyan elosztással, egyen konyhabútorral. Ma már extrémebbnél extrémebb házakat és lakásokat terveznek és építenek meg, ezért az egyedi tervezésű konyhabútorokra is szükség van. Személy szerint nekem ez tetszik, hisz nehéz kilógni a sorból, ha az embernek ugyanolyan ingatlanja van, mint mindenki másnak, és csak egyfajta konyhabútorformából választhat. Persze borsosabb az ára ezeknek az egyedi tervezésű konyhabútoroknak, hisz mindig egy új és idegen helyre kell tökéletesen passzoló konyhabútort alkotnia a tervezőnek és kivitelezőnek. De ha azt nézzük, ennek örülniük kellene, mivel szakmai kihívásokat rejteget számukra a munkájuk, van fejlődési és tanulási lehetőségük és sokkal képzettebb szakemberekké válhatnak.

A rengetegkatalógusban szétnézve, szinte dönteni se tudunk, hogy melyik céget válasszuk. A minőség nagyrészt ugyanolyan, viszont stílusban és kivitelezésben nagyon eltérnek, valamint az árban is. Nem is csoda, hisz nagy munka megtervezni egy olyan konyhabútort, aminek minden éle és minden sarka megfelelően illeszkedik a másik részekhez.

Ha tetszett ez a cikk, akkor az angol esküvőről és angol nyelvtanfolyamokról is biztosan szívesen olvasnál többet! Ide kattintva tudod megnézni!