Egy divatos férfi aktatáska

Világ életemben szerettem a kifogástalan, ízléses megjelenést. Már gyerekként is próbáltam, minél eminensebben öltözködni. Nem az a tipikus kisfiú voltam, aki lent játszik, szaladgál, összekoszolja magát, hanem mindig próbáltam mértékletesen szórakozni, azaz játszani. Elszomorított mindig, ha összekoszoltam magam, sőt, sírtam is ha a nadrágomat leettem, vagy összesaraztam. Anyukám, de főleg apukám volt az, aki inkább noszogatott, hogy ne legyek már fiú létemre ennyire piperkőc, mert vannak olyan rosszindulatú gyerekek, akik emiatt sértegetni fognak. Szerencsére, sose ért az ízlésességem miatt atrocitás, ezért hálás vagyok a legjobb cimboráimnak, mert ők viszont elég karakán egyéniségek, és lehet ezért nem piszkáltak, mert tudták kik a barátaim.

Mindenesetre, tovább tudtam hódolni nyugodtan a kedvenc hobbimnak, a divatnak. Mindig voltak korszakaim. Volt, amikor kockás holmikat hordtam, volt, amikor folyamatosan kendőben voltam. A kedvenc időszakom a sapkás volt, igazából semmi extra nem történt, csak mindig egy siltes sapka volt a fejem. Igazából lehet azért ez volt a kedvenc időszakom, mert rengeteg csodás élményt éltem át. Ami fix volt a divathóbortjaimnál az az, hogy táska, mint kiegészítő mindig volt nála. Ha éppen nem iskolatáska, akkor övtáska, vagy tarisznya. Aztán különféle, formájú remek táskákat kerestem, és hordtam. Voltak elég merészek, amiket mai fejjel visszagondolva nem értek, hogy használhattam.

Mára azért sokkal, de sokkal letisztultabb lett a stílusom, és természetesen még jobban megkomolyodott. Igazából 28 év felett hátizsákot hordani nem túl meggyőző. Ezért is fordultam a bőr táskák felé. Mivel irodista vagyok, és a vászonnadrághoz és inghez csak az aktatáska dukál, muszáj volt beszereznem egy ízléses darabot. Az évek alatt rengeteg táskás oldalt látogattam, végigkísértem pályafutásukat. Mindig volt kedvencem, mint ahogy most is van. Szerintem napjainkban a legjobb oldal a bagbox.hu, ahonnan a mostani batyum is van. Ez a férfi aktatáska valódi bőrből készült, és minden iratnak, irodaszernek meg van benne a megfelelő tér. A megjelenésem vele pedig elképesztő! Figyelni szoktam az emberek tekinteteit, és elég sokan megszemlélnek, főleg az egyedi aktatáskámat, ami egyáltalán nem baj, mert minél jobban vonzom a tekinteteket annál jobb. Ráadásul a kollégáimnak is rettentően tetszik, már többen is kérdezték, honnan van ez a remekmű.

Bátran szoktam ajánlani nekik a bagbox.hu-t, mivel ár-érték arányban, szerintem az egyik legjobb online webshop amivel valaha dolgom volt. Ráadásul az oldal is esztétikusan van megszerkesztve, nem kell perceket eltöltenem azzal, hogy megtaláljam azt, amit keresek, vagy informálódjak a rendeléssel kapcsolatban. Minden kifejezetten egyértelmű!

Mondjuk nem csak táskát, de kiegészítőket is rendeltem már innen. A kedvencem egy vaddisznófejes bőr pénztárca. A mintája miatt nagyon kedvelem, és végre olyan kialakítású, amit már nagyon régóta kerestem!

Tehát akár aktatáskára, akár pénztárcára van szükséged, ajánlom neked a fentebb említett remek oldalt, mert nagyszerű termékekkel találkozhat az ember!