Az új jacuzzi, a céges buli, és minden, ami ezzel együtt jár…

Mindig is modell szerettem volna lenni, így nagyon boldog voltam, mikor nagy nehezen, sok portfolió elkészítése és elküldése után, munkát kaptam egy óriás ruházati cég divatkampányában. Voltak már kisebb feladataim, de ez a felkérés, úgy gondolom, meghozhatja számomra az igazi áttörés lehetőségét. Már a fotókat elkészítettük, és nem csak sok tapasztalattal és lehetőséggel lettem gazdagabb, de úgy gondolom az igazi nyereség számomra az volt, hogy sok új barátra is szert tehettem. Összebarátkoztam a modellekkel, a fotósokkal, a sminkesekkel, az öltöztetőkkel, szóval, szinte kivétel nélkül mindenkivel. Ki is találtam, hogy a munka csodás két hetének megkoronázásaképpen szervezek otthon egy bulit, és meghívok mindenkit.

Azt akartam, hogy az esemény kivételes legyen, így nagy erőkkel fogtam bele a szervezésbe. Megtaláltam a megfelelő party szerviz céget, egy tündéri rendezvényszervezővel az élen, és nekifogtunk a részletek kidolgozásának. Mivel a kampányban nagyon jól kerestem, nem kellett filléreskedni, belefért, hogy arra költsek, amire csak jólesik. Már régi vágyam volt, hogy legyen otthon egy saját jacuzzim, és ez a party tökéletes indok volt, hogy be is szerezzek egyet. Egy ismerősöm is szereltetett nem olyan régen magának, és roppant elégedett volt a céggel, akikkel csináltatta a pezsgőfürdőjét, így tudtam, hogy én sem fogok máshoz fordulni, csak hozzájuk. Mivel nagyon megbízható cégről beszélünk, általában igen hosszú a várakozási listájuk, és ez által a várakozási idő is, de óriási szerencsémre pont visszamondta valaki, aki pont egy olyan masszázskádat rendelt, amilyet én szerettem volna, így nem volt más dolgom, mint lecsapni a kínálkozó lehetőségre. Mint ha a sors is azt akarta volna, hogy megtörténjen a dolog és beteljesüljön a vágyam.

A jacuzzi beüzemelés a vártaknak megfelelően, probléma mentesen alakult, így nem egészen egy hét múlva,ott díszelgett a csoda, a nappalim közepén. Már ezt is régóta eldöntöttem, hogy ha meghozom a döntést, és beépíttetem a jacuzzit, az csak a ház központjában, a nappali közepén foglalhat helyet, és szerencsére a kivitelezés közben sem merült fel ezzel kapcsolatos probléma, így pont olyan jacuzzim van, pont ott, amilyet és ahova mindig is szerettem volna.

Mikor először szembesültem a kész állapottal, a boldogságtól sírni tudtam volna. Olyan volt, mint egy igazi kis oázis a sivatagban, már attól kipihentebb és boldogabb voltam, hogy ránéztem. Amikor pedig eljött a kipróbálás pillanata, az maga volt a gyönyör. Persze, nem maradt el egy kis komplikáció, hiszen nem is én lennék, ha minden simán és zökkenő mentesen történne az életemben. A buli előtt két nappal kitaláltam, hogy áthívom a barátnőimet, és csapunk egy görbe csajos estét a pezsgőfürdőben. A buli sajnos túl jól sikerült, és másnap reggel felébredve, nem volt elég megbirkóznom az őrületes fejfájással és émelygéssel, de azt is meg kellett emésztenem, hogy a jacuzziban található vízmennyiség legalább fele a jacuzzin kívül van már, illetve hogy a medence tele van minden féle oda nem illő dologgal. Volt benne szendvicsmaradék, pezsgőspohár, és tovább inkább nem sorolnám, mert volt olyan is, amit be sem tudtam azonosítani.

Hirtelen, szörnyű állapotomban, azt sem tudtam mitévő legyek. Tudtam, hogy másnap lesz a nagy buli, és hogy nekem meg kell oldanom ezt a szituációt, és el kell érnem, hogy a jacuzziban újra kristálytiszta víz legyen, de hirtelen nem működött az agyam, és bepánikoltam. Mikor már elkönyveltem, hogy a helyzet reménytelen, és le kell mondanom az egész bulit, szerencsére megjelent a kedvenc party szervezőm. Először természetesen ő is sokkot kapott, de aztán megrázta magát, ahogyan egy profihoz illik, és engem is helyrerázott. Közölte, hogy márpedig ő ehhez a képződményhez, ami a jacuzziban található, ugyan hozzá nem nyúl, de úgy tudja, hogy a beszereléssel foglalkozó cégek tisztítással is szoktak foglalkozni, szóval vegyek erőt magamon, és azonnal hívjam fel őket, hogy ha tudnak, jöjjenek, és takarítsák ki nekünk.

Óriási szerencsém van, hogy ezt a céget választottam. Nem telt el 2 óra, és egy komplett takarító brigád jelent meg az otthonomban, és neki is láttak a munkának. Mire lezuhanyoztam, megszárítottam a hajam és felöltöztem, ők úgy kitakarították a jacuzzit, hogy h akarom, le is tagadom az egész esti banzájt. Nem is tudom szavakba önteni, hogy mennyire hálás voltam nekik a segítségükért. A nap hátralévő részét díszítéssel és pakolással töltöttem, de estére minden készen állt a másnapi rendezvényemhez.

Szerencsére szuperül sikerült minden, és nem csak, hogy mindeni élvezte a jacuzzit, de az egyik fotóst meg is ihlette, és egy egész fotósorozatot készített velem egy fürdőkádban. Szóval elmondhatom, hogy egy újabb munkát is bezsebeltem a folyamat során, és ebben már az új kedvenc pezsgőfürdőmnek is hatalmas szerepe volt. Ezt, azóta azzal igyekszem meghálálni, hogy nagyon sokat használom. Szinte minden nap azzal zárom a napot, hogy beindítom, és egy csodás fürdőzéssel vezetem le az aznap felgyűlt feszültséget. Ha lehetne, mindenkinek felíratnék receptre ilyen napi terápiát. Az élet mesés, és a határ a csillagos ég!